Professioneel aannemer

Onze jarenlange ervaring als aannemer te Tienen zorgt ervoor dat wij in heel wat segmenten van de bouwwereld thuis zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor kleine en grote verbouwingswerken.

Dienstverlening

Dit kan gaan van het bijbouwen van een stuk van de woning tot het plaatsen van een vloer. Ook valse wanden en plafonds in gyproc plaatsen behoort tot onze specialiteiten. Kocht u een oude woning en dient deze volledig gerenoveerd te worden? Dan komen wij graag langs voor een uitgebreide bespreking van uw wensen en vereisten. Aan de hand hiervan maken wij een aantrekkelijke offerte op.

Verlichting binnen en buiten

Wenst u uw elektriciteit of verlichting te laten plaatsen of aanpassen door een aannemer regi Tienen? Doe dan beroep op een vakman die van aanpakken weet en perfect alle wettelijke regels kent. Contacteer meteen Christophe Fraimund!

Domotica en video-parlofonie

Uw woning automatiseren en uw gemak verhogen? Met domotica is zo goed als alles mogelijk! Wenst u bovendien uw veiligheid te verhogen. Dan is een parlofoon of videofoon hét ideale middel om meteen te zien wie er voor de deur staat. Neem snel contact op voor meer info!


Back to Top